Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Over ons

Meet the team behind the company

Jeroen Weustink

Sinds 2005 ben ik actief als developer en heb in deze tijd aan een heleboel leuke projecten mogen werken. Ik heb gewerkt aan projecten van oa. Sanoma, WNF, Unilever, Kro.

Albert heb ik leren kennen bij Hoteliers.com waar ik van 2009 t/m 2011 heb gewerkt als developer aan oa. versie 2.0 van Hoteliers.com en Mobiele White Label +.

In april 2013 zijn Albert en ik weer met elkaar in contact gekomen, hier is het idee Revpar Manager uit voortgekomen. Na 5 maanden hard werken zijn we trots dat we op 1 september 2013 ons idee hebben kunnen realiseren.

twitterlinkedin

 

Albert Kreeft

Mijn naam is Albert Kreeft en ben sinds 1 juli 2013 begonnen als consultant in de hotel branche. Vooral tijdens mijn laatste functie als Sales Manager BeNeLux bij Hoteliers.com merkte ik dat veel hotels moeite hebben met opzetten van een prijsstrategie en het verkopen van kamers via de eigen website en andere (online) kanalen. Omdat ik van mening ben dat ik hier positief aan kan bijdragen, heb ik Iforhospitality  en Revpar Manager opgericht. Ik heb samen met Jeroen alle pick-up sheets en BOB trackers bekeken en deze volledig geautomatiseerd. Na een periode van hard werken en testen, maak ik graag een afspraak om het product Revpar Manager te demonstreren.

twitterlinkedin